Om oss

Thujakongen skal forbindes med kvalitet. Og for å sikre at vi alltid kan levere produkter som svarer til våre egne og våre kunders forventninger, samarbeider vi med produsenter som er like kvalitetsbevisste som oss selv.

Vi som står bak Thujakongen har over 30 års erfaring med salg av thuja og andre vintergrønne planter. Alle våre planter importeres etter «Norsk standard» og kontrolleres av Mattilsynet.

Leveringsbetingelser

Planter som bestilles giennom oss for levering på et senere tidspunkt enn bestillings tidspunktet, er plasskrevende produkter. Vi er derfor avhengig av at produktene hentes snarest mulig etter at leveringsdato er bekreftet, senest 14 dager senere.

Om plantene ikke er avhentet innen denne dato eller det skriftlig er avtalt hjemkjøring, er plantene å anse som leverte, og kunden overtar det fulle ansvar for disse for enhver skade, sykdom og lignende som plantene måtte være påført. Vi forbeholder oss også retten til å flytte eller stue bort plantene dersom vår øvrige drift gjør dette hensiktsmessig. Meromkostninger dette medfører vil være kundens ansvar og vil bli etterfakturert.

Kontakt oss
Telefontid: hverdager 10:00–14:00

Organisasjonsnummer:
922 290 121

Kontonummer:
2050.41.91320

Besøk oss
THUJAKONGEN

Adresse:
Trondheimsveien 139
2070 Råholt

Åpningstider mai–oktober:

Mandag–fredag: Etter avtale
Lørdag: 10.00–16.00
Søndag: 12.00–16.00

Produktforespørsel